GNILO: Župnik me je objel in začel čez oblačila otipavati po spolovilu!


V pričakovanju precedenčne razsodbe mariborskega sodišča, ali bo prisodilo odškodnino eni od žrtev spolno izprijenih slovenskih duhovnikov, smo izvedeli za novi civilni tožbi proti grešnim dušnim pastirjem.

Zlorabljena žrtev je zahtevala 140.000 evrov

V mariborskem hramu pravice bo torej predvidoma v teh dneh padla odločitev, ali in koliko bodo morale celjska škofija, mariborska nadškofija in župnija Artiče plačati dekletu, ki jo je še kot deklico zlorabljal pokojni artiški duhoven Karl Jošt. Zahtevala je 140.000 evrov.

Medtem pa se po naših podatkih približuje koncu tudi pravda na ptujskem sodišču. Gre za eno od dveh odškodninskih tožb, ki sta jo vložili žrtvi ormoškega župnika Albina Žnidariča; drugega pravdanja medtem še niso razpisali. Izvedeli pa smo, da vsak od njiju terja 43.000 evrov odškodnine.

Žnidarič svoje grehe prav zdaj plačuje s petimi leti in pol zapora

»Peljali smo se na Hrvaško, kjer je imel v nekem kampu lesen bungalov brez vode in elektrike. V sosednjem so dopustovali njegova sestra in neki prijatelji. Prvi dve noči je bilo vse v redu, tretjo pa me je župnik povabil, da lahko spim pri njem v veliki postelji. Ker se res bojim teme, baterijska svetilka, ki sem jo imel s seboj, pa je prenehala svetiti, sem šel spat v posteljo k njemu. Ko sva se zjutraj zbudila, me je objel in me začel čez oblačila otipavati po telesu in spolovilu. Še preden mu je uspelo seči pod spodnjice, sem se uprl in odšel iz bungalova,« je pripovedoval eden od fantov.(Slovenske novice)

╚►PEDOFILIJA: Sramota za državo in cerkev!

╚►GNILO: Duhovnika, osumljena pedofilije, še vedno v stiku z otroki!

 • POŠLJI ČLANEK NAPREJ:
 • Share on Facebook
 • Imate zanimivo zgodbo, ki bi jo radi delili z drugimi? Pošljite nam na: info@razkrito.net

3 x komentirano

 1. Saso says:

  Me tud malo ne preseneca tole. Ze dolgo vem, da so v cerkvi vecinoma samo pedofili in perverznezi!
  Pa naj mi se nekdo rece kako dobrosrcni so zupniki in njemu podobni loji!
  Barabe cerkvene potrebne!!!!!!!!!!!!! Vatikan jih pa podpira!
  Mrs barabe da vas ne vidim!!!!

 2. mazi says:

  ee pa kastriral bi vse te fanatike ki grejo za župnike.če jim pička ne diši je itak nekaj narobe z njimi.saj to je problem ne ratajo izprijeni ko postanejo župniki,problem je ko se samo izprijenci šolajo za dušne pastirje.ne me jebat ,ker sem ateist lahk vsi pocrkajo golazen,fffuj.

 3. mazi says:

  vatikan,ima tolko krvi na rokah tolko umorov,to je mafijska zadeva.vera ni to kar si eni plitvi ljudje predstavljajo.draga zgodbica je ta vera ja.kak denare se tu not suče,budale pa si kupujejo grehe,hahahahahaha kaki fukiči. ;)

Oddaj odgovor!