TO MORAŠ PREBRATI: 15 najboljših seks nasvetov!


Dober, boljši, najboljši – seks? Da, tudi to lahko dosežete z nekaj malimi, preprostimi, a učinkovitimi nasveti. Seks ni matematika, ampak strast, poželenje, čustva in še kaj. Izklopite misli in se prepustite svojim željam in domišljiji!

╚► Odkrijte položaj, v katerem boste uživali

Naj vas ne bo strah preizkušati novih položajev, saj boste le tako lahko odkrili tistega ali tiste, v katerih bo užitek največji.

╚► Ne podcenjujte čustev

Za dober seks je treba kaj več kot dobre akrobatske spretnosti. Najboljši seks je tisti, ki ga delite s partnerjem, s katerim sta močno čustveno povezana. Takrat se lahko psihično in fizično partnerju prepustimo v popolnosti, kar vodi v nepozaben seks!

╚► Ne obremenjujte se z videzom!

Ne, ne in ne! Partnerja kakšen kilogramček ali celulit ne odvračata od vas. Zaljubljen je v vas in vaše seksi obline! Spravljajo ga ob pamet! Zato ko vas zgrabi, pozabite na to, da vaše telo ni popolno, ampak se raje prepustite občutkom. Pomislite, kako privlačni ste mu, da si vas poželi in vas želi zadovoljiti. Bo to dovolj, da se začnete počutiti seksi in zapeljivo? Seveda! Zato v akcijo!

╚► Za seks ne potrebujete vedno ekstravagantnih krajev

Res je eksperimentiranje super – na mizi, tleh, kavču ali okenski polici. A tudi v postelji je lahko prav tako prijetno, mehko, udobno in zadovoljujoče. Pomembno je le, da sta skupaj in uživata, kjerkoli že sta.

╚► Klišeji še vedno delujejo

Zmenki, šopek rož, sveče, kozarec šampanjca, peneča se kopel in še bi lahko naštevali. Če smo kaj pozabili, dodajte po želji. Verjemite nam pa, da stari dobri klišeji, ki so jih vedno uporabljali za zapeljevanje, še vedno delujejo.

╚► Ne verjemite, da imajo vsi pari boljši seks od vaju

Ni pomembna količina in zapleteni položaji, ampak kvaliteta, čustva, čas in volja dveh ljudi, da si pričarata nepozabne trenutke, v katerih se prepletejo čustva in vajini telesi. Zato pozabite na vse tiste trače ‘petkrat tedensko in trikrat dnevno’. Kvaliteta je tisto, kar šteje!

╚► Povejte, kaj si želite

Ključ do dobrega spolnega življenja tiči v komunikaciji. S partnerjem si morata zaupati, kaj vama je všeč in kaj ne. Le tako bosta zadovoljna in zadovoljena. In četudi vam je nerodno, z besedo na dan, saj je končni cilj pomembnejši – ta pa je boljši seks!

╚► Več kot ga imate, več si ga boste želeli

Saj veste, kako je z dobrimi stvarmi, kajne? Želimo si jih veliko, več in še več. In tako je tudi s seksom, sploh če je dober. Torej, privoščite si ga, ko si ga zaželite. Navsezadnje je dokazano, da ima seks kar nekaj pozitivnih učinkov. Prijeten in še koristen je. V akcijo torej!

╚► Samozadovoljevanje ni nikoli odveč

Ključ, da najdemo tisto, kar nam ustreza, je tudi v raziskovanju lastnega telesa. Raziskujte ga in ugotovite, kaj vas vzburi, kje in kako. Pri tem si lahko pomagate z različnimi pripomočki – z rokami, prsti, seksualnimi igračkami in še čim. Poskusite in se prepustite užitkom!

╚► Med seksom ne razmišljajte!

Seks ni matematika, ampak strast, poželenje, čustva in še kaj. Izklopite misli in se prepustite, saj boste tako tudi laže doživeli orgazem. In če ga ne – nič zato! Tudi to je del spolnosti in za to niste nujno krivi sami. Včasih je res pretirano razmišljanje, spet drugič stres ali pomanjkanje želje po seksu. Pride in mine, le ne obremenjujte se preveč.

╚► Ne hitite!

Če želite doživeti res intenzivno izkušnjo z nekom, ki ga ljubite, si vzemite čas. Raziskujta telesi drug drugega in uživajta v poljubih in božanju. Šele nato se predajta seksu. Tako bo izkušnja veliko bolj intenzivna in nepozabna.

╚► Včasih ugaja ‘na hitro’

Seks na hitro, ko nam zadiši? Zakaj pa ne! Včasih nam preprosto ugaja in hitro in učinkovito zadovolji naše potrebe.

╚► Keglove vaje za boljši seks

Te vaje bodo okrepile vaginalne mišice in vam omogočile večji nadzor med spolnim odnosom ter okrepile orgazem. Kaj morate storiti? Stisnite vaginalne mišice, kot da želite zadržati urin, nato jih spet sprostite. Vaje ponavljajte večkrat dnevno.

╚► S seksom vam izkazuje svojo ljubezen

Ženske se običajno moramo počutiti varne in ljubljene, preden se spustimo v spolne odnose, pri moških pa je pogosto ravno obratno. Moški svoja čustva izražajo prek spolnosti in nam na ta način izkazujejo ljubezen in naklonjenost.

╚► Seks je z leti boljši

Je razlaga sploh potrebna? Izkušnje pač naredijo svoje!(Eva)

╚►RAZISKAVA: Največ orgazmov doživijo Korošice!

╚►DOBER SEKS: Kdaj velikost penisa ni pomebna?

╚►CASANOVA: Vse skrivnosti največjega zapeljivca!

╚►POGLEJ VIDEO: Bi upali tudi vi seksati na takih mestih?

╚►Tržič: 25-letna Sara je nova porno zvezda!

  • POŠLJI ČLANEK NAPREJ:
  • Share on Facebook
  • Imate zanimivo zgodbo, ki bi jo radi delili z drugimi? Pošljite nam na: info@razkrito.net

Oddaj odgovor!