TO MORAŠ PREBRATI: Janez Janša, imaš dovolj velika jajca?


Preberite si zapis, ki smo ga zasledili na spletu.

G. Janša, pozdravljeni.

Naj vam povem, da mi je zelo malo mar, ali vas SDS podpre ali ne, je stranka, katere članica nisem, torej se me ne tiče. Se pa me tiče, da ste predsednik vlade države, katere državljanka sem.

Kot brezposelna mati se že lep čas trudim najti zaposlitev, pa je ne dobim. Na tem mestu nikakor ne želim odpirati razprave od razlogih za to in o morebitni vaši (saj ste eden vodilnih v državi, kajne?) vlogi v tem. Imam pa naslednjo zahtevo. Kadarkoli se kje prijavljam v kako “javno” službo, moram priložiti dokazila ali izjavo, da nisem v kazenskem postopku, da nisem kaznovana, da imam izpolnjene te in te pogoje… Čudi me, da za politike to ne velja, saj ste menda na bistveno bolj odgovornih mestih od, recimo, statističnega analitika – pripravnika. Pa dobro. Sledeč vašemu zgledu bi, da rešim svojo in hčerkino eksistenco, rada našla denar, katerega vir ne bi bil nujno transparenten, ki bi bil potencialno celo protipraven. Zato zahtevam od vas vnaprejšnji odpustek, da ne bom kazensko preganjana, če bom slučajno delala na črno ali zaslužila kak denar, ki ga ne bom prijavila davčni upravi. Za preživetje gre! Ne za milijone, za preživetje. Glede na to, da vi ne znate ali ne morete pojasniti izvora vsakega centa, tudi zase zahtevam isto pravico. Od vas to zahtevam strogo kot od predsednika vlade Slovenije, saj menda za naju veljajo ista pravila. Obljubim in trdim, da ne bom (razen morda dela na sivo… malo bolj temno sivo) počela ničesar kriminalnega in ljudje, ki me dobro poznajo, lahko jamčijo zame, da sem etična in moralna oseba, ki drugim ne želi škodovati. V kolikor bi slučajno, recimo, prišlo do kakega postopka, bi želela vaše zagotovilo, da vas lahko kličem kot pričo v svoj zagovor, da boste pojasnili, da gre pač za prakso, po kateri tudi sami (morda, nedokazano, a tudi nezavrženo!!!) delujete.
V kolikor mi ne morete izdati potrdila, ki bi mi to omogočal, pa pričakujem, da boste od sebe zahtevali enako – da boste torej brez senčice dvoma razjasnili vsak cent, da boste za nazaj in vnaprej za vsakršno funkcijo z dokazili upravičevali, da ste primerni (saj veste, nekaznovanost, brez postopkov, primerne izkušnje, izobrazba, pa tisto o integriteti in take zadeve…). Kar tudi pomeni, da ne odstopajte kot predsednik stranke, to je strankina stvar, temveč kot predsednik vlade – to je stvar vseh nas! Svoboda, bratstvo, enakost, ali kaj so že te barve naše zastave?

Imate dovolj jajc za eno ali drugo? Ali vsaj, da mi odgovorite? Da mi odgovorite zame, za mojo hčerko, za mnoge, ki jim gre še veliko veliko slabše, ker so prepošteni, da bi goljufali, ali pa se vsaj “znašli”?

In že vnaprej naj vam povem, da se ni treba truditi z nikakršnim odgovorom v stilu, da naj gledam druge, da naj vprašam druge, da ni nič dokazano, pa o konstruktih. Če ste predsednik vlade vi, zahtevam odgovor od vas. Če bi bil kdo drug, bi v takem primeru ravnala enako. Tako, kot sem nedvoumna in neposredna jaz, bodite še vi. Zmorete?

Alenka
╚►TEOLOG ŠTUHEC: Za lakoto otrok, so nesposobni njihovi starši!

╚►VIDEO: Ne dajajte izjav policiji!

╚►NASILJE V ŠOLI: So tudi vašega otroka pretepali?

╚►VIDEO: Zaradi petard ni vredno, da ostaneš brez prstov!

╚►GANLJIV PRIZOR: Pes, človekov najboljši prijatelj!

╚►VIDEO: Dekle na podzemni s ponijem!

╚►VIDEO: Policist pomaga račkam prečkati avtocesto!

╚► VIDEO: Fant ima težave z vetrovi!

╚►POGLEJ VIDEO: Protest, Mafia i Bosanski radnici!

╚► VIDEO: Policist pomagal protestniku, ki je dobil solzivec v oči!

╚►POGLEJ VIDEO: Kriza style (Gangnam style parody)!

╚►VIDEO: GOTOF JE, svinja dupleška!

╚►VIDEO: Vozil kljub temu, da je v avtomobilu gorelo!

╚► POGLEJ VIDEO: Med begom pred policijo zbil pešce!

╚►POZOR: Najrevnejši predsednik na svetu!

╚►TO MORAŠ PREBRATI: Kako naj prebolim Plestenjaka?

╚►TO MORAŠ PREBRATI: Ko te Simobil jebe!

╚►VIDEO: Franci, jaz se bom usral na te radarje!

╚► VIDEO: Vam je všeč komad Tine Maze?

╚►ŠOKANTEN VIDEO: Učiteljica pretepala otroke!

╚► POGLEJ VIDEO: Njega se boste definitivno ustrašili!

  • POŠLJI ČLANEK NAPREJ:
  • Share on Facebook
  • Imate zanimivo zgodbo, ki bi jo radi delili z drugimi? Pošljite nam na: info@razkrito.net

1 x komentirano

  1. Atrax says:

    Ma posral se bo preden bo on kdajkoli karkoli pojasnil. Kaj naj bi pojasnil če je znano da v 80% primerov deluje protipravno, v ostalih 20% pa nemoralno in neetično. Kakšne odgovore se želi od njega mi ni jasno, saj je že obsojen kriminalec, ne vem kaj drugega je tu treba še razlagati?!? Ena sama stvar, ki jo je treba narediti je ta, da gre lepo odslužit svoje in vrniti ves pokraden denar in odplačati odškodnine vse, ki so bili oškodovani (to smo vsi mi), poleg seveda javnega opravičila.
    In prepoved kdajkoli v življenju delati na kakršnikoli poziciji kjer se upravlja z življenji drugih ljudi, ker sociopat ne sme imeti takšne pozicije.

Oddaj odgovor!